Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Ursuit Next to Skin Coolmax alusasu

81,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000667

Ursuit Next to Skin Coolmax alusasu

Suurenna klikkaamalla

Ursuit Next-to-Skin. Tekninen alusasu Bioactive Coolmax materiaalista.

Materiaali on neulottu kahdesta eri langasta Trevira Bioactivesta, sekä Coolmaxista. Molemmat langat ovat 100% polyesteriä.

Trevira micro Bioactive-microkuitulanka sisältää hopeaioneja, jotka suojaavat bakteereita vastaan. Lähekkäin olevat hopeaionit estävät bakteerien kasvun, jolloin tuote pysyy hygieenisenä, eikä myöskään ala haista. Microkuitulanka siirtää hyvin kosteutta, kuivuu nopeasti, on pehmeä ja on kevyt kosteanakin.

Alusasu on suunniteltu erityisesti kuivapukujen kanssa käytettäväksi, ensimmäiseksi ihoa vastaan olevaksi vaatekerrokseksi. Iho tuntuu kuivalle ja viileälle raskaankin suorituksen aikana ja sen jälkeen. Next-To-Skin-alusasun päällä suositellaan käytettävän joko X-Tex® Finnfill Light tai Heavy pukuja tarvittavan eristyksen aikaansaamiseksi.

Coolmax-lanka on valmistettu kosteutta imemättömästä Dacron-polyesterikuidusta. Tämä materiaali kirjaimellisesti työntää kosteuden iholta ja ohjaa sen vaatteen pinnalle, josta se nopeasti pääsee haihtumaan.

Bioactive Coolmax on materiaali, jossa on noin 50% Trevira micro Bioactive -lankaa ja 50%Coolmax-lankaa, jolloin molempien lankojen ominaisuuksia päästään hyödyntämään parhaiten.

Pesuohje tuotteelle on 60C, ei huuhteluainetta, kuivausrumpua tai valkaisua.