Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Mobikick suksipotkukelkka "matala", käytetty (Sisältää sukset)

189,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005370

Mobikick suksipotkukelkka "matala", käytetty (Sisältää sukset)

Suurenna klikkaamalla

Erä käytettyjä Mobikick suksipotkukelkkoja


Matalampi kiinteä runko. Suositus alle 170cm käyttäjälle.

Käytetty Mobikick + käytetyt laskettelusukset 189€

Tai pelkkä käytetty runko 155€

 


HELPPOA LIIKKUMISTA TALVISESSA LUONNOSSA

Talven tullessa Pohjolaan, on mukava päästä laskettelemaan ja luistelemaan. Pidemmät retket taitetaankin jo hiihtäen tai potkukelkalla potkutellen. Mutta joskus maasto on vaikeakulkuista, suksi sukeltaa kinokseen kuin jäädäkseen ja ahtojää jättää luistimin varustautuneet retkeilijät rannalle ihmettelemään.

On kuitenkin olemassa keino, jolla retkeilijät kantamuksineen voivat liikkua nopeasti ja vaivattomasti, huolimatta olosuhteista: MOBIKICK-suksipotkukelkka.

MOBIKICK on teline, joka kiinnitetään laskettelusuksien siteisiin, yhtä vaivattomasti, kuin laskettelumonotkin on tapana. MOBIKICKillä potkutellessa laskettelusuksien parhaat puolet, kanttien purevuus, tärinävaimennus ja liukuvuus, korostuvat edukseen.

MOBIKICK on helppo kuljettaa mukana, sillä se mahtuu pieneenkin tilaan. Ja kellarissa pölyä kerääville laskettelusuksillekin löytyy taas käyttöä!

MOBIKICK sopii kaikille. Lastenistuimen voi helposti kiinnittää telineeseen ja vähän vanhempia lapsia voi kyydittää kelkalla istuen. Noin 7-vuotiaat osaavat jo sitten itsekin potkutella omalla kelkalla.

Näin koko perhe pääsee nauttimaan talvisesta luonnosta!