Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

StormSure paikkaussarja Packrafteille, retkivarusteille, anorakeille, ym.

8,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 004912

StormSure paikkaussarja Packrafteille, retkivarusteille, anorakeille,  ym.

Suurenna klikkaamalla

Stormsuren paikkasarja moneen käyttöön, erinomainen tarttuvuus myös esim. lateksimansettien asennuksessa ja ilmatäytteisten korjauksessa.

 

Stormsuren joustava paikkausliima on packraftin paikkaukseen soveltuvaa polyuretaania, jolla pienten reikien tai saumojen paikkaaminen käy erittäin näppärästi. Jos vaurio on päässyt syntymään hankalampaan paikkaan (esim. saumat jne.) on Stormsuren paikkausliima tähän juurikin se paras mahdollinen apu. Puhdista pinta liasta (ja alkoholilla jos mahdollista), kuivaa hyvin ja levitä nestemäistä Stormsure-korjausliimaa vaurion päälle niin, että paikka ulottuu ainakin 5mm yli vaurion ulkoreunoista. Paikka-aine tasoittuu itsestään, sitä ei tarvitse erikseen levittää. Kuivumisaika liimalle on tosin n. 10-12 tuntia, joten reissun päällä tähän täytyy varata odotusaikaa. Stormsure korjausliima on polyuretaania, hyvin joustavaa ja 100% vedenkestävää.

Pakkauksen sisältö

2 x 75mm korjauslappu (Tuff Tape self adhesive repair patch)
1 x 5g tuubi kirkasta Stormsure korjausliimaa (Flexible Repair Adhesive)
1x 20cm korjausteippi
1 x kertakäyttöhansikkaat (liimaukseen)

Tämä liimakitti on hyvin monikäyttöinen kaikille retkeilijöille, kalastajille, metsästäjille, sukeltajille jne, sillä tällä korjaat myös kaikki kuivapuvut, kahluusaappaat, vedenpitävät vaatteet, kuivasäkit, teltat, makuualustat, leijat, purjeet yms. polyuretaanit, pvc:t, kumituotteet sekä jopa neopreenit. Tämä ei kuitenkaan ole kontaktiliimaa, eli tällä et voi liimata esimerkiksi kaikkia varustelenkkejä.

Huom. valmistaja suosittelee säilyttämään avattua Stormsure-liimatuubia pakkasessa.