Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Ursuit AWS kuivapuku 4-Tex - Punainen

Alk. 739,00 €

Alk. 1 050,00 €

Tuotekoodi: 5116-4-tex-pun-2011

Ursuit AWS kuivapuku 4-Tex - Punainen

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

AWS - Active Water Sports Suit kuivapuku monipuoliseen vesillä liikkumiseen.

 

Melontaan, jollapurjehdukseen ja muuhun istuvassa asennossa suoritettavaan harrastamiseen erityisesti suunniteltu pukukokonaisuus. Yksinkertaistetussa ratkaisussa on "turhat" ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen ja kuivana pysymiseen. Puvussa on erityisesti otettu huomioon käyttötarkoituksen mukaisesti puvun selkäosan ja etuosan mittasuhteiden rakenteeliset vaatimukset, jotka istuma-asento aiheuttaa.

  • Saumarakenne: kaksoisommel, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100% tiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.
  • Heijastimet: runsaat ja oikeisiin kohtiin sijoitetut heijastimet varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Heijastimet on valmistettu 3M:n kehittämästä laivavarusteludirektiivin mukaisesta ohuesta ja kestävästä heijastinnauhasta.
  • Kaulamansetti: kuvioitua 2,5mm Super-Stretch-neopreenia. Pukemisen helpottamiseksi kumipinta on kaulamansetin päällyspuolella.
  • Rannemansetit: molemmin puolin nylonilla päällystettyä 2,5mm Super-Stretch-neopreenia. Helppo pukea ja riisua. Neopreeni myös lämmittää ranteita kylmässä.
  • Lämpöhuppu ja -käsineet: 3mm neopreenihuppu suojaa päätä veden kylmyydeltä. Käsineet ovat 5-sormiset ja valmistettu 3mm neopreenista.


Koot: S, M, L, XL, XXL

AWS pukuihin saatavana Aquaseal sepalusketju. +112€.

4-Tex puku sepalusketjulla tarjous 849€.