Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Ursuit AWS kuivapuku 4-Tex - Punainen - M

739,00 €

1 050,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 001464

Ei kuvaa

Melontaan, jollapurjehdukseen ja muuhun istuvassa asennossa suoritettavaan harrastamiseen erityisesti suunniteltu pukukokonaisuus. Yksinkertaistetussa ratkaisussa on "turhat" ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen jas kuivana pysymiseen. Puvussa on erityisesti otettu huomioon käyttötarkoituksen mukaisesti puvun selkäosan ja etuosan mittasuhteiden rakenteeliset vaatimukset, jotka istuma-asenti aiheuttaa.
- Saumarakenne: kaksoisommel, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100% tiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.
Heijastimet: runsaat ja oikeisiin kohtiin sijoitetut heijastimet varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Heijastimet on valmistettu 3M:n kehittämästä laivavarusteludirektiivin mukaisesta ohuesta ja kestävästä heijastinnauhasta.
- Kaulamansetti: kuvioitua 2,5mm Super-Stretch-neopreenia. Pukemisen helpottamiseksi kumipinta on kaulamansetin päällyspuolella.
- Rannemansetit: molemmin puolin nylonilla päällystettyä 2,5mm Super-Stretch-neopreenia. Helppo pukea ja riisua. Neopreeni myös lämmittää ranteita kylmässä.
- Lämpöhuppu ja -käsineet: 3mm neopreenihuppu suojaa päätä veden kylmyydeltä. Käsineet ovat 5-sormiset ja valmistettu 3mm neopreenista.

Koot: S, M, L, XL, XXL

2011 versiossa mukana kuljetuskassi ja puvussa vesitiivistasku.