Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Tiderace Pace 18 - Hardcore

5 450,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 003346

Tiderace Pace 18 - Hardcore

Suurenna klikkaamalla

Tideracen uutuus on suunniteltu nopeaksi kunto- ja maratonmelontakajakiksi. Helposti hallittava kajakkki, jolla sekä alkeiden että kehittyneempien tekniikoiden harjoittelu on palkitsevaa. Nopea ja kevyesti melottava kajakki täyttää monien melojien tarpeet.

Tähän astisia testaajien kommentteja Suomen oloissa:

1) "Todella mahtava laite, paras retkikajakki jota olen melonut" "Kulki kevyesti myötäisessä n. 12,5km/h ja vastaisessa 11,5km/h" "Tukeva ja herkästi kropalla ohjailtava kajakki"

2) "Aivan mahtava, kevyesti ja liukkaasti kulkeva" , "pyöreäpohjaiseksi kajakiksi tukeva ja tottelee hyvin myös vartalolla ohjailua" , "Myötäisessä kevyt vauhti n. 11,5km/h , vastaisessa n. 10,5km/h" , "G-Core Lite rakenne kevyt ja jäykkä, todella viimeisteltyä laatua"

 Pituus 549cm

Leveys: 53cm

Paino G-Core Lite n. 21 (sis. luukut)

Kokonaistilavuus: n. 373litraa

 

Perfect for fitness training, fast lightweight touring and sea kayak racing.

Designed for efficient cruising at over 5knots, Pace is a stable and seaworthy kayak designed for adventurers with an “alpinist”
approach to expedition kayaking. Pace has proven its competitive advantage on the sea kayak racing scene – its computer designed
hull is capable of sustaining high speeds efficiently. Its expedition cockpit layout gives the paddler full interaction with the boat, a
feature synonymous with all Tiderace kayaks.