Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Bigfoot #1 peräsimellä

Alk. 1 890,00 €

Tuotekoodi: 000049

Bigfoot #1  peräsimellä

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Bigfoot on nimensä mukaisesti suunniteltu isompijalkaisille melojille, jotka eivät halua ahtautua epämukavan ahtaisiin kajakkeihin.

Istuma-aukon kehittelyssä on otettu huomioon kajakkiin  helppo meno kuin poistulokin. Takakansi on sopivan matala eskimopyörähdyksiin ja  kansiköysistön sijoittelussa on otettu huomioon kaikenlaiset tarpeet, melaparkkia myöten. Kannessa on jopa valmis upotus Silvan 70P kompassille. Melojan takana on perinteinen päiväluukku josta voi kaivaa vaatetta, evästä ja muuta tarvittavaa, mutta tämän lisäksi on melojan eteen tehty  hanskaboksi josta saa kätevästi ja nopeasti esim. kameran kun sitä kaivataan.

Pohjan loiva V-muoto mahdollistaa kajakin helpon hallittavuuden kelistä riippumatta. Suunnittelutyössä on onnistuttu myös siinä määrin, että vaikka pohja onkin erittäin suorituskykyinen niin se on myös tukeva mahdollistaen ensikertalaistenkin tutustumisen melontaan kotimaisella ja ensiluokkaisella merikajakilla.

Perinteisistä materiaaleista poiketen Bigfoot on valmistettu erikois ABS-muovista, joka mahdollistaa lasikuitukajakin keveyden, mutta on kuitenkin kivikkoihin huolettomampi vaihtoehto.

Pituus 534cm
Leveys 57cm
Paino 25kg.



Suomessa valmistettu avainlippu®-tuote.

Avainlippu sininen