Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Suomenlahden melontaretkiopas - Markus Thomenius

28,80 €

32,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 006065

Suomenlahden melontaretkiopas - Markus Thomenius

Suurenna klikkaamalla

Upeasti kuvitettu teos koko Suomenlahden melontaretkikohteista ja kokeneen merimelojan reissukokemuksista

Kirjassa esitellään yli 120 sisä- ja ulkosaariston retkikohdetta, jotka ovat melojan saavutettavissa. Hienot luontokohteet, kansallispuistot, historialliset käyntikohteet ja monet saariston kätkemät yllättävät paikat esitellään karttojen, valokuvien ja kohdekuvausten avulla.

Kirjoittajan omat retkikokemukset tuovat väriä kerrontaan ja antavat hyviä vinkkejä omia reissuja suunnitteleville. Kartoilta saa tietoa muun muassa suositelluista maihinnousupaikoista ja kohteiden palveluista.

Suomenlahdelta ei ole aiemmin julkaistu melontaopasta, joka kattaisi koko merialueen. Oppaassa kerrotaan niin rantautumispaikat, palvelut, nähtävyydet kuin yhteysaluksetkin. Kirja soveltuu melojien lisäksi myös muiden vesilläliikkujien oppaaksi.

Espoolainen Markus Thomenius on intohimoinen meloja ja monipuolinen urheilija, joka nauttii päästessään kajakillaan saavuttamaan aina uusia paikkoja ja elämyksiä. Kirjat kaikki valokuvat ovat Markuksen ottamia. Melonta ja valokuvaaminen ovatkin olleet Markuksen rakkaita harrastuksia jo yli 14 vuoden ajan.